Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в

...
Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в
Коментари Харесай

Деси Цонева с признания за баща си и мъжа си

Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова телевизия предстоящо разбуни духовете, предизвиквайки бурни реакции в обществените мрежи.

По традиция щерката на тв легендата Митко Цонев е на правилото " право куме в очи ", най-много когато става дума за персоналния й живот, или за татко й Димитър Цонев, който си отиде от този свят единствено на 56 години.

" Спомням си по какъв начин татко ми е над мене, пита ме по какъв начин се споделям. Викам му " Деси ". Попита ме по какъв начин съм, тормози се, че може да имам комоцио ", връща лентата обратно с трогване тя. И продължава: " Единият вид е да вървиш на мрачно в хотела, да почиваш, а другият е да се качим горе на върха, да пием просеко и да караме ", сподели ми той, а аз избрах да отидем на върха. Там открихме невероятна нова писта, която беше толкоз необятна, най-красивата панорама, която съм виждала в планината. Грееше ужасно слънце. Изпитвах някакво голямо благополучие от този миг ".

" В момента изживявам допустимо най-спокойния стадий от живота ми. Бракът с моя брачен партньор Явор Стефанов доста ме промени. Промених средата си, метода си на живот, компанията си. Станах доста по-спокойна, по-уравновесена. Помъдрялата Деси може да се скара на другата Деси за някои неща, които не е трябвало да прави. Ако бях на това равнище, което съм сега, някои неща нямаше да ги направя. Пиша стихотворения, имам стотици. Пиша, когато съм тъжна, когато съм сама в къщи и вали на открито ", показа Цонева, която не крие и какъв безгрижник е.

" Вече не ме интересува, преднамерено се фотографирам единствено с чаши, с цел да ги нервирам ", добави тя във връзка коментаторите в обществените мрежи, че е надали не алкохолик. " Хората не си показват каква майка съм, по какъв начин се грижа за децата си, по какъв начин се грижа и оказвам помощ на всичките си другари. Представят си една лигла, която е привикнала всичко да й идва наготово. И една прекомерно разхайтена бохемка. Аз, че съм безгрижник, безгрижник съм, само че не съм чак това, което се изяснява.

" Никога не съм се срамувала от себе си. Харесвам се такава каквато съм. Постъпки, от които би трябвало човек да се срами, са изменничество, засегнатост, в случай че направиш на някой нещо неприятно. Аз такива неща не съм правила ", прибавя още Цонева.

" С обич си припомням за една преживелица от Обертауерн, може би една от последните ни ски почивки с баща. Той кара със сина ми, учи го по една алена писта, аз карам по черната. Накрая двете писти се сплотяват. Имаше едно скокче, аз скочих, и паднах доста неприятно обратно, пукнах си каската, даже леко изгубих схващане.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР