Скорошна неочаквана среща почти разплака Мария Илиева от умиление. Вълнението

...
Скорошна неочаквана среща почти разплака Мария Илиева от умиление. Вълнението
Коментари Харесай

Възбуда в Нова тв! Мария Илиева се разплака, ето защо

Скорошна непредвидена среща съвсем разплака Мария Илиева от трогване. Вълнението в поп певицата провокира допира с огромната национална певица Верка Сидерова.

Една от най-трудните задания на Мария Илиева по време на присъединяване й в " Като две капки вода " този сезон бе точно тази да пресъздаде и гласово, и образно именитата национална певица с песента " Лале ли си ".

Изпълнението й беше прочувствено - дотолкоз, че самата истинска изпълнителка да изиска да се запознае с Илиева.



" Тъй фина е... Прелестна. Изящна. Възхитителна. С искряща душа и топли очи. Умна и забавна.
Крехка и мъничка, което съчетано с аристократичната й външност и обноски, те влюбва в нейната персона и буди оня въодушевяващ почит, който те кара да мечтаеш. Верка Сидерова! ", написа Мария в персоналния си фейсбук тези дни и разгласява фотография от срещата си с Верка Сидерова. И добави с неприкрито неспокойствие:

" Когато разбрах, че е поискала да се срещнем, впечатлена от осъществяването ми на " Лале ли си " в " Капките ", се развълнувах и сърцето ми се извърши с горделивост, екстаз и неспокойствие! Имах една от най-специалните срещи през музика в живота ми. Боже, какъв брой съм щастлива! "

93-годишната Верка Сидерова, която е солистка на ансамбъла за национални песни и танци с основен живописен началник Филип Кутев, е и почетен жител на Добрич.

Носител на най-високото държавно отличие медал " Стара планина " – I степен, на десетки награди от най-престижните събори и фестивали, трансформирала се в емблема на българската национална ария, разнесла хубостта ѝ в десетки страни на петте континента.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР