Скорошен видеоклип на членове на екипажа на American Airlines, които

...
Скорошен видеоклип на членове на екипажа на American Airlines, които
Коментари Харесай

Потребителите на инвалидни колички се сблъскват с чувство на неудовлетвореност във въздуха: „Имах толкова много ужасни преживявания“

Скорошен видеоклип на членове на екипажа на American Airlines, които боравят погрешно с инвалидна количка на пасажер, стана вирусен в обществените медии, което накара някои хора с увреждания да приказват за техните отрицателни прекарвания при пътешестване.

Видеоклипът, който е гледан 3 милиона пъти в TikTok, демонстрира лидер на багаж, който изпраща инвалидна количка, която се срутва от рампата. Потребителите на инвалидни колички споделят, че не е извънредно да бъдат погрешно боравени или счупени по време на пътешестване със аероплан.

„ Имах толкоз доста ужасни прекарвания “

Кори Лий, разпален странник, който употребява инвалидна количка и написа блог, Curb Free с Кори Лий, който акцентира налични уеб сайтове към глобус, сподели, че летенето със аероплан е най-лошата част от пътуването. Той пресмята, че персонализираната му инвалидна количка с механизъм, която коства 40 000 $, се поврежда към половината от случаите, когато лети.

Министерство по превоз. Това представля...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР