Скоро ще засвирят сирените за почит към Ботев, а мнозина

...
Скоро ще засвирят сирените за почит към Ботев, а мнозина
Коментари Харесай

Информирахме бежанците, че сирените са за почит на герои, не за въздушна атака: Манев

" Скоро ще засвирят сирените за респект към Ботев, а мнозина от украинците ще ги свързват със сирените за въздушна офанзива. Трябваше да им се изясни, че това е респект към български герои. Ние влязохме в контакт с всички представители на бежанците и " Телеграм " каналите и написахме известия, че това са сирени за респект, а те ни споделиха, че в случай че не ги бяхме предизвестили, са щели да търсят бомбоубежища ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Маноил Манев за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

По думите му представителите на украинските мигранти би трябвало да видят, че на властта изобщо не им е до тях и не ги интересува какво се случва с тях. " Вместо да има разпределителни центрове на влизане в България и да бъдат настанени трайно, тъй че да могат да устройват живота си, бяха настанени в хотели.

 

 

Септември месец ще би трябвало да връщаме бежанците по огромните градове, с цел да продължат живота си и децата им да вървят на учебно заведение. Всичко това не е минало през мозъка на Константинова и Петков ", счита той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР