Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът

...
Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът
Коментари Харесай

Стоте манекенки: Имам три жени, едната скоро ще отпадне. Очаквам на „Плеймейт” да се явят разкрепостени кандидатки

Скоро ще се организира следващото издание на състезанието Playmate. Бизнесменът Христо Сираков, който персонално сортира кандидатките споделя какви би трябвало да са девойките и какви са условията към тях.

" Не чакам кандидатките да са секси, красиви и провокативни, защото персонално ги предпочитам и няма по какъв начин да не са такива. Очаквам съществено отношение към състезанието и всичко обвързвано с него. Изявите са доста, организацията е комплицирана и го изисква.  Винаги запитвам кандидатките какъв брой е огромно желанието им да вземат участие в състезанието от 1 до 10. И при отговор под девет се разделяме вечно. Не одобрявам когато хората вършат нещо, без да са уверени че го желаят на макс, а определените са единствено 12 ".

Сираков изяснява, че искащите могат да се записват на формалния уебсайт playboy.bg,, само че в случай че изпитват техническо усложнение мога да изпратя мейл с име години, телефон за противоположна връзка и свои снимки  на сast.рlaboy@ gmail.com.

За намесата на пластичните хирурзи в хубостта Христо Сираков споделя:

" Всичко прекомерно води до опасности, от време на време необратими. Повечето девойки не престават да не се харесват след 10  външни намеси по лицето и тялото си и резултатът се вижда- стартират да си наподобяват. Има една забравена дума " хармония ". За страдание всеки я схваща друго, а някои даже неправилно. Лично аз не съм срещу интервенциите, изключително при очебийна потребност.  Профилът на плеймейтката изисква да е разкрепостена. Все отново естеството на списание Плейбой и състезанието го дефинират като неизбежно, само че не би трябвало да се прекалява. 12 разкрепостени на едно място мъчно се управляват, даже от мен ".

Бизнесменът споделя, че е целесъобразно кандидатките да могат да готвят. Задължително е да са чаровни и  интелигентни, а дали са брюнетки или русокоски е все тая.

В изявление пред „ България Днес ” българският Хю Хефнър споделя, че харесва прякора си Стоте манекенки, тъй като произходът му бил прочувствен за него и му припомня едно прелестно минало.  Но въпреки това не го харесва, тъй като в действителност се интерпретира неправилно. „ Хю Хефнър повече би ми отивал като прякор ”.

На въпрос дали сега има жена до себе си  Сираков споделя: „ Двоумя се сред три, само че скоро едната ще отпадне ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР