Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването

...
Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването
Коментари Харесай

10 неща, които зодия ОВЕН може да очаква тази ЕСЕН

Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването на есента. Всеки нов интервал или сезон носи нови прекарвания за всяка една от зодиите. Ето какво може да чака зодия Овен през есента на 2020 година.
1. За доста представители на тази зодия е много допустимо да се наложи да сменят работното място. И не наложително, тъй като има някакъв проблем, а по-скоро тъй като ще им се отвори нова по-перспективна опция. Грабнете я!
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3)
Няма зодия, която да не прави своите неточности, само че някои от тях съумяват доста добре да прикрият стореното. Разберете кои са греховете на з...
2. Ще имате някои проблеми в фамилията и по-точно във взаимоотношенията ви. Няма да бъдат нерешими, само че сигурно ще се наложи да седнете и да поговорите задълбочено за зародилите проблеми. Накрая ще излезете по-силни от обстановката.
3. Има някои хора от предишното ви, които ще се опитат да влязат в живота ви още веднъж с цялостна мощ. От вас зависи дали ще ги допуснете, само че бъдете предпазливи  - не всеки може да ви мисли положителното.
4. Ще имате добър еднократен доход, който ще ви помогне да решите много от сегашните си финансови усложнения. Очаквайте постъплението от тип завещание, за което не сте и подозирали.
5. През есента необвързаните Овни имат огромен късмет да се срещнат с подобаващ човек и да стартират връзка. Ако методите несериозно – от другата страна няма да толерират това и връзката бързо ще завърши. Ако обаче сте наясно какво желаете – чака ви дълга и щастлива връзка.
 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2) 3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Няма зодия, която да е толкоз съвършена, че в никакъв случай да не бърка. Има обаче някои зодии, при които греховете са по-тежки от другите. Раз...
6. Възможно е да имате по-големи разноски към неочакван ремонт на жилището ви. За благополучие казусът ще се оправи бързо, само че ще се наложи да похарчите известна сума пари.
7. През есента е допустимо да приключите взаимоотношенията си с непосредствен другар поради засегнатост, която в действителност въобще не сте желали да звучи по този метод. Единственият късмет да си го върнете назад е, в случай че имате търпението да се извините и да изчакате обидата да премине. Ако се заинатите – ще приключите взаимоотношенията си.
8. Късметът ще е на ваша страна през есента, по тази причина в случай че сте решили да предприемате нови крачки в живота си – това е точното време, тъй като просто нещата ще ви се получат с лекост.
9. Есента е доста допустимо да ви донесе нова огромна облага, за която от дълго време мечтаете. Ако си падате по игри и включите мощния си шанс – в действителност е евентуално да спечелите материална премия, която ще зарадва цялото семейство.
 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември 4-те зодии с нова ЛЮБОВ през септември
За тези 4 зодии септември ще бъде изключително забавен месец в любовен проект. Някои връзки е време да приключат, с цел да създадат място на ис...
10. Стара обич може да се опита да се намеси във взаимоотношенията ви, само че в случай че не го допуснете, няма да имате проблеми със сегашната си половинка. Бъдете рационални!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР