Скоро ще изпратим 2022 г., но за света на шоубизнеса

...
Скоро ще изпратим 2022 г., но за света на шоубизнеса
Коментари Харесай

И новата на Благо е бременна?


Скоро ще изпратим 2022 година, само че за света на шоубизнеса това бяха едни в действителност доста вълнуващи 12 месеца. Какво ли не се случи през тях – сватби, бебета, разводи. Един от най-ярките и пресни мемоари е този за краха на фамилията на Благой Георгиев и Златка Райкова, които даже не си направиха труда да обяснят повода за раздялата, а оставиха жълтите медии да пишат какво ли не за техните взаимоотношения.

Бившият футболист съумя много бързо да откри нова спътница в живота, да се сгоди с нея и единствено след 3-месечна връзка да вдигнат обилна женитба за знамение и приказ. Преди броени дни разбрахме, че някогашната му половинка Златка е бременна в 4-5 месец от новото си гадже Карен. Двамата също се сгодиха много бързо, само че си е имало съответна причина за това – русата силиконка е бременна. Сватба за тях също ще има, само че след раждането.

В телевизионно изявление Благо показа, че в действителност е избързал с брака, само че в този момент двамата с Полина, която е много по-малка от него, ще си дадат време, с цел да се опознаят и тогава да преминат на последваща крачка в връзките им - а точно деца. Джизъса не реагира по никакъв метод на новината за Златка и Карен, само че към този момент надали доста му пука за нея. 

Дълги години Благо е играл като футболист в Русия и от този момент любовта му към страната е огромна. Напоследък фамилията постоянно посещава един от най-известните съветски заведения за хранене в центъра на столицата и е явно, че много им харесва. Преди броени часове Полина показа фотография от въпросния ресторант, а в ръцете си държи плюшена играчка, с която прикрива коремчето си - дали Полина е бременна и по този метод желае да показа новината, с цел да не се бави доста след Златка? Според нас това е изцяло допустимо и ще бъде много предстоящо, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР