Скоро ще има задържани за отвличането на 25-годишния Адриан Златков.

...
Скоро ще има задържани за отвличането на 25-годишния Адриан Златков.
Коментари Харесай

Задържани за отвличането на Адриан ще има съвсем скоро

Скоро ще има арестувани за отвличането на 25-годишния Адриан Златков.

Такава вяра изрази шефът на ГДБОП в предаването "Преди всички " по "Хоризонт ".

„ Отвличането на Адриан Златков беше реалност. В Министерство на вътрешните работи има основан екип за работа и този екип е от най-хубавите чиновници от безусловно всички оперативни структури. Екипът все още работи сносно. Аз съм оптимист за изхода от работата по този случай от това, което знам, че сътрудниците са достигнали. Надявам се в най-кратки периоди да имаме и арестувани “, посочи основен комисар Ивайло Спиридонов.

Днешните групировки са се специализирали в избрана активност, съобщи той, като акцентира, че към този момент няма силови групировки.

„ Съществуват групи в съвсем всеки един район, които тормозят локалното население, и това е една от главните ни задания – да отстраняваме тези групи “, заяви основен комисар Спиридонов.

Според него българските нарушители не странят от интернационалната проведена престъпност. А ГДБОП има информация за нашенци, които не престават да вземат участие в трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа. Те обаче са главно на ниско и приблизително равнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР