Скоро ще бъде обявена новата обществена поръчка за стадион Локомотив,

...
Скоро ще бъде обявена новата обществена поръчка за стадион Локомотив,
Коментари Харесай

Подготвят новата поръчка за Лаута за 41 млн. лева, кметът се срещнал с феновете

Скоро ще бъде оповестена новата социална поръчка за стадион „ Локомотив ”, разгласи кметът Костадин Димитров. Идеята за стартирането на две настрана процедури – едната за централната естрада, а другата за отвесната планировка е отпаднала. Така цялата ще бъде за 41 млн. лв., като средствата са обезпечени от страната
Прочетете още
„ Ще преминем на една социална поръчка още веднъж, предвид на това да няма наказания от Министерство на регионалното развитие или друга инстанция ”, съобщи кметът. Той добави, че се е срещнал с почитателите на Локомотив, като ясно е чул тяхното предпочитание за стадиона.

" Ще продължим да имаме стеснен разговор с обществеността, ще гледаме плановете тези дни със зам.-кмета инж. Пашов. Те към този момент са при нас и в най-скоро време ще имаме социална поръчка ”, съобщи Димитров.

Припомняме, че предходната поръчка за стадиона бе прекъсната след решение  на Върховен административен съд. Тя бе оповестена в предходния мандат на база на извънредно странни пазарни съвещания, както и доста комплицирани количествено-стойностни сметки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР