Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той

...
Скоро можем да очакваме мир, но не знам кога. Той
Коментари Харесай

Митрофанова: Мир може да очакваме, когато бъдат освободени изцяло Донецк и Луганск

" Скоро можем да чакаме мир, само че не знам по кое време. Той може да се реализира, когато бъдат освободени напълно Донецка и Луганска области. " Това съобщи пред bTV съветският дипломат Елеонора Митрофанова, която бе и на изключителна среща при премиера Кирил Петков.

От Министерския съвет осведомиха медиите, че министър-председателят е изискал от дипломат Митрофанова да не употребява обидни квалификации към българските институции. Ръководителят на задачата на Москва се е извинила на премиера, показват от Министерски съвет.

Относно войната в Украйна тя съобщи, че това не е война, а военна интервенция и че Володимир Зеленски " надали в бъдеще ще обезпечи мир за тази страна ".

„ Това не е война, а военна интервенция обвързвана с освобождението на Донецка и Луганска области, които 8 години се намираха под игото на Украйна и издевателствата на киевския режим. Никакви договаряния с Украйна за тези 8 години не действаха. Мир би се постигнал, когато напълно бъдат освободени тези две области или когато тези нацистки придвижвания бъдат унищожени или разформировани “, сподели тя.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР