Скопие. Законът за специализираната прокуратура е конкретно изискване и трябва

...
Скопие. Законът за специализираната прокуратура е конкретно изискване и трябва
Коментари Харесай

„Канал 5“ : Френският посланик в Скопие представи новата методология за преговори с ЕС в парламента

Скопие. Законът за профилираната прокуратура е съответно условие и би трябвало да бъдат реализирани резултати, съобщи френският дипломат в Скопие Кристиан Тимоние, обяснявайки новия метод към разширението на Европейски Съюз пред Националния съвет за европейска интеграция на Република Северна Македония, осведоми македонският ефирен “Канал 5 “ .

Говорейки за препоръчаната от Франция методология, Тимоние също акцентира на процеса на обратимост, т.е. връщане обратно, в случай че в някои области има закъснение, сподели посланикът. Той чака процесът по правене на тази методология, в случай че няма проблеми, да завърши до януари.

" Не се опасяваме от специфични условия и по-строги методологии, тъй като тази страна има ентусиазма и волята да напредва в процеса на европейска интеграция ", съобщи вицепремиерът Буйар Османи.

Председателят на Националния съвет за европейска интеграция Никола Поповски счита, че това е краткотрайна обстановка и ще бъде изключително значимо страната да се приспособява към решението на Европейски Съюз по отношение на разширението след правене на тази методология.

В полемиката депутатът Ивана Туфегчич сподели, че Еманюел Макрон изпраща объркващи послания с изказванията си, само че Тимониуе още веднъж акцентира, че задачата на Франция не е разширението да бъде самоцел, а да бъде от изгода както за страните членки, по този начин и за претендентите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР