Скопие. Малката проруска партия Единствена Македония“ излезе със заявление по

...
Скопие. Малката проруска партия Единствена Македония“ излезе със заявление по
Коментари Харесай

Партия „Единствена Македония“: Появата на Талат Джафери пред паметника на Ченто е голяма провокация

Скопие. Малката проруска партия „ Единствена Македония “ излезе със заявление по случай изявлението на ръководителя на македонския парламент пред паметника на Методи Андонов – Ченто в Скопие, което македонската електронна медия „ А1 Он “ съобщи без редакторска интервенция.
Ето какво гласи известието:
„ Марионетната власт в Скопие направи огромна провокация на антимакедонска основа и на деня на най-големия македонски празник Илинден.
Пучистката власт в Скопие можеше да намерения, а не отново да прати Талат Джафери на празника 2-и август да отдаде респект на първия македонски президент Методи Андонов – Ченто, до момента в който в същото време неговият потомък Яне Ченто е в килиите на следствения арест „ Шуто Оризари “ за хипотетичен тероризъм, единствено тъй като влезе в Народното събрание с твърдата религия, че брани конституционния ред на Република Македония.
Появата на Талат Джафери пред паметника на Методи Андонов – Ченто е огромен позор и тежка засегнатост по отношение на Македония и македонците и по отношение на потомците на Ченто.
Още повече, че Талат Джафери през 2001 година удари тъкмо по идеалите на Методи Андонов – Ченто с неговото терористическо присъединяване през 2001 година в разрушаването на конституционния порядък на Македония, а съгласно действен документ на УБК (Управлението за сигурност и контраразузнаване) при Министерство на вътрешните работи, Джафери е забъркан в засадата при Вейце, където бяха свиреп убити осем македонски бранители в едно от най-кървавите и брутални кланета в най-новата македонска история.
Краят на марионетната власт доближава, а с техните антимакедонски провокации се докарват до състояние техните генерации да ги е позор от тях “, се споделя в известието на „ Единствена Македония “.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР