Скок от четири години, нови герои и поредица от драматични

...
Скок от четири години, нови герои и поредица от драматични
Коментари Харесай

Емир отново среща любовта в новия сезон на Обещание по bTV

Скок от четири години, нови герои и поредност от трагични обрати чакат феновете на хитовия сериал „ Обещание “ (Yemin) в премиерния четвърти сезон, който потегля по bTV на 31 януари (понеделник). Новите епизоди на най-обичаната турска продукция в международен мащаб ще бъдат показвани всеки работен ден към този момент в 16:00 ч., а българските фенове ще могат да ги гледат редом с излъчването им в южната ни съседка.

Какво да чакаме:
Изминали са четири години, а животът на Емир (Гьокберк Демирджи) към момента е разрушен след гибелта на обичаната му Рейхан (Йозге Яъз). За да се откъсне от предишното си и горчивите мемоари, които непрекъснато го преследват, той напуща Истанбул и дружно със фамилията си се открива в дребна плантация в покрайнините на града, където се посвещава на грижите на към този момент порасналия си наследник Ийт.

Емир отхвърля да повярва още веднъж в любовта, страхувайки се, че по този метод ще съобщи към този момент починалата си брачна половинка. Съдбата обаче е непредвидима и го среща с Гюлпери (Сетенай Сюер) – очарователна госпожица, която живее като заложница на личния си чичо, изолирана от външния свят. Гюлпери взема решение да се избави от терора, на който е подлагана ежедневно, и потегля да бяга из гората в търсене на избавление. Така тя стига наоколо до фермата на Емир, който остава запленен от дивата й хубост и й предлага леговище и протекция.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР