SKODA продължава да разширява портфолиото услуги и функционалности, които предлага на борда

...
SKODA продължава да разширява портфолиото
услуги и функционалности, които предлага
на борда
Коментари Харесай

Нови инфотейнмънт услуги за SKODA SCALA, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ и SUPERB

SKODA продължава да уголемява портфолиото услуги и функционалности, които предлага на борда на своите коли и сега разширява предлагането с въвеждане на нови приложения за прогноза за времето с радар за превалявания и нов новинарски модул.

Новите функционалности са налични за бордовите Modular Infotainment Matrix системи от трето потомство, като инсталирането им от онлайн магазина на SKODA е абсолютно безплатно за потребителите на услугите на ŠKODA Connect.

Новите приложения за времето и актуални новини подават информация непосредствено на екрана, като имат покритие за цяла ЕВропа. Прогнозата за времето с радара за валежи са съобразени с местоположението на превозното средство и дават визия за атмосферните условия за няколко дни напред, а спомагателна функционалност на системата разрешава предварително предупреждение за идни резки промени в климата.

Новинарското приложение е разработено съвместно с ČTK (Czech Press Agency), само че позволява добавянето на пет допълнителни информационни канала посредством RSS.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР