Skoda Octavia вече се предлага и във версия Sportline. Тя се

...
Skoda Octavia вече се предлага и във версия
Sportline. Тя се
Коментари Харесай

Новата Skoda Octavia и във версия Sportline

Skoda Octavia към този момент се предлага и във версия Sportline. Тя се причислява към вече наличната линия на съоръжение Style и най-мощния модел RS и може да бъде оборудвана като седан или комби с опционалния адаптивен надзор на шасито DCC и новаторски асистиращи системи.

Sportline се предлага с бензинови и дизелови агрегати, задвижване с природен газ, plug-in, мека хибридна технология, с предно или със задвижване на всички колела.

Диапазонът на мощностите се простира от 96 кВт / 130 к.с. до 150 кВт / 204 к.с. Двигателят 1.5 TSI със 110 кВт / 150 к.с. се предлага по избор на клиента със 7-степенна скоростна кутия с непосредствено превключване (DSG) и мека хибридна технология, до момента в който двигателят 2.0 TSI със 140 кВт / 190 к.с. се комбинира в новия вмариант на Skoda с DSG и задвижване на всички колела.

Мощността на OCTAVIA iV Sportline с включено хибридно задвижване е 150 кВт / 204 к.с., а тази на G-TEC модела с природен газ (CNG) е 96 кВт / 130 к.с. Не е зарязан и дизелът – двигателят 2.0 TDI предлага мощ от 110 кВт / 150 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР