SKODA обяви, че собствениците на SCALA и KAMIQ са първите, които

...
SKODA обяви, че собствениците на SCALA и KAMIQ са
първите, които
Коментари Харесай

SKODA добави календар в бордовата система на SCALA и KAMIQ

SKODA разгласи, че притежателите на SCALA и KAMIQ са първите, които могат да се възползват от новото календар приложение (Calendar App), което компанията е добавила за сваляне за бордовата система от трето поколение Modular Infotainment Matrix. През идващите няколко месеца, новата функционалност ще стане достояние и на притежателите на новата OCTAVIA, както и на SUPERB, SUPERB iV, KAROQ и KODIAQ.

Skoda стартира Calendar App, откакто единствено преди няколко седмици добави и тематичните . От автомобилния производител споделят, че новата функционалност дава опция за синхронизиране на дилемите от календара с тези от Гугъл Calendar, както и осъществяване на конферентни диалози.

Благодарение на непрекъснатата интернет свързаност, информацията в бордовата система се актуализира в действително време, а от SKODA дават обещание, че през 2021 година Calendar App ще получи опция за синхронизиране и с акаунт на Microsoft Office 365, както и възможност за осъществяване на конферетни разговори с други снабдители, с изключение на Skype.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР