Skoda има за цел да бъде една от петте най-продавани

...
Skoda има за цел да бъде една от петте най-продавани
Коментари Харесай

Старт на поръчките за четвъртото поколение Skoda Superb

Skoda има за цел да бъде една от петте най-продавани марки в Европа до 2030 година с атрактивни оферти в базовите сегменти и нови електрически модели. При стартирането на пазара чехите към този момент оферират новия Superb във разновидностите Essence, Selection и Laurin & Klement, всеки с три комбинации двигател-скоростна кутия. Началните цени за четвъртото потомство на Superb стартират от 38 480 евро за седана и 39 580 евро за комбито в базовата гама съоръжение Essence.

Базовият елемент е 1.5 TSI mHEV мек хибрид, който, сходно на 2.0-литровия дизел, създава 110 кВт/150 к.с. Най-добрият мотор 2.0 TDI задвижва флагмана от междинен клас със 142 кВт/193 к.с. и има задвижване на четирите колела. Този четирицилиндров мотор към този момент се предлага и за комби версията.

Skoda оборудва Superb Essence, който може да бъде поръчан от 38 480 евро, общоприетоо наред с други неща, с фарове и дневни светлини с LED технология, 2-зонов климатик Climatronic, отопляеми предни седалки, както и задни датчици за паркиране и заден ход камера. Design Selection Studio с черни покривала на седалките дефинира външния тип на интериора. Що се отнася до свързаността, зад кормилото има десетинчов инфоразвлекателен екран със SmartLink за Apple и Android и Digital Cockpit Plus.

Версията Essence на Superb Combi също се предлага от 39 580 евро. Superb Selection, който се предлага от 42 000 евро, се движи върху блестящи черни 17-цолови алуминиеви джанти с дизайн Alrakis. Design Selection Loft дефинира интериорния дизайн и включва, наред с други неща, седалки от сив плат. 3-зоновата климатична система Climatronic и отопляемите удобни седалки начело, в това число функционалност за масаж и регулируеми лумбални опори, също обезпечават приятна атмосфера на борда. Сензори за паркиране начело и откъм гърба, камера за заден ход, помощник за шофиране и датчик за дъжд допълват общоприетото съоръжение.

Фамилиите на създателите на компанията Laurin & Klement обичайно красят най-високата гама съоръжение на съответното моделно семейство. Superb има емблемата L&K ясно забележима на предните калници. Седанът е с 18-инчови гуми с джанти с висок искра в антрацитен дизайн Belatrix. Design Selection L&K Suite проектира интериора с тапицерия от черна кожа или реплика на кожа. Цената на Superb L&K стартира от 48 760 евро и общоприетоо разполага с матрични LED фарове, в това число помощник за динамични светлини.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР