SKODA AUTO продължава да развива екосистемата си приложения за интегрираната бордова система,

...
SKODA AUTO продължава да развива
екосистемата си приложения за
интегрираната бордова система,
Коментари Харесай

SKODA AUTO повишава безопасността на пътя с ново приложение

SKODA AUTO продължава да развива екосистемата си приложения за интегрираната бордова система, като след като добави функционалности за информация за настоящи вести, подробна прогноза за времето и синхронизиране на от мобилния телефон, в този момент от марката прибавят още едно ниво на сигурност на пътя с лансирането на приложението Traffication Infotainment.

Traffication Infotainment функционалността, която беше добавена първо при SUPERB, е налична също по този начин за инсталиране и при SCALA, KAMIQ, KAROQ и KODIAQ, стига тяхната бордова система да е от третото потомство на Modular Infotainment Matrix.

"Непрекъснатото повишение на безопаснотта по пътищата е съществена цел на SKODA Auto ", разяснява Михал Вондра, продуктов управител на новата функционалност Traffication Infotainment.

От SKODA Auto споделят, че след инсталирането на приложението Traffication Infotainment, то работи непрекъснато, като е в положение да известява за евентуални опасности напред по маршрута. Новата функционалност работи непрестанно, дори когато навигационната система не се използва, а също по този начин е в положение и да предупреди лидера при заплаха от навлизане в еднопосочни улици или неправилни включвания против движението на високоскоростни и магистрални пътища.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР