SKODA Auto обяви, че в основния завод на марката в

...
SKODA Auto обяви, че в основния завод на марката в
Коментари Харесай

SKODA стартира производството на обновената Octavia

SKODA Auto разгласи, че в главния цех на марката в Млада Болеслав е почнало производството на обновената версия на хитовия за марката модел Octavia.

" С към 7.5 милиона създадени единици от дебюта на първото съвременно потомство през 1996 година, Octavia продължава да бъде в сърцето на нашата марка ", разяснява Андреас Дик, член на борда Производство и Логистика на Skoda Auto. " Това ново обновяване слага нови стандарти във връзка с дизайна, технологията и устойчивостта. Моделът е още по-сигурен, с по-голям дял на устойчивите материали по седалките, предното табло и панелите на вратите, като и интегрираните високотехнологични решения за съгласуваност ".

Един от главните акценти на екстериора на обновената Octavia е второто потомство на LED Matrix фарове, като тук те са изпълнени с присъща светлинна сигнатура с Crystallinium вътрешен детайл.

От SKODA показват, че създаваната в Млада Болеслав идва с избор сред четири бензинови и две дизелови версии, оптималните мощности на които доближават до 265 конски сили, като тук се разчита и на хибридизирани (mild-hybrid) версии.

Ролята на топ-версия продължава да извършва емблематичната RS трансформация, която е изпълнена характерен дизайн и с двулитров TSI мотор с 265 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР