SKODA Auto обяви, че световната премиера на новата студийна разработка

...
SKODA Auto обяви, че световната премиера на новата студийна разработка
Коментари Харесай

SKODA показва бъдещето си на 30 август

SKODA Auto разгласи, че международната премиера на новата студийна разработка VISION 7S ще се състои на 30 август, като събитието ще може да бъде проследено и онлайн в YouTube канала на марката.

С помощта на седемместната разработка VISION 7S, SKODA Auto ще показва огромна част от дизайн, стилистичните и конструкционните решения, които можем да чакаме в бъдещите артикули на марката.

От компанията разясняват, че новият дизайн език на марката ще продължи по потвърдилият се на пазара и високо оценен от потребителите път на здрав, функционален и достоверен жанр, в композиция с лидерски интериорен шир, устойчивост и още по-сериозна приложимост на устойчиви материали.



Впечатление при прави опцията за превозването на до 7 индивида, само че още по-интересно е решението, демонстрирано благодарение на скицата, във връзка с решението на марката за позицията на детската седалка. Тя ще бъде част от фамилията хитроумни решения Simply Clever и ще бъде оборудвана със специфичен механизъм за прикрепяне към междинната подпора на концептуалната разработка. По този метод, мъникът ще се намира на най-безопасното място в интериора, а точно в неговия център.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР