SKODA AUTO обяви, че следвайки страгията за подпомагане на служителите си

...
SKODA AUTO обяви, че следвайки страгията за
подпомагане на служителите си
Коментари Харесай

SKODA AUTO казва НЕ на тютюнопушеното

SKODA AUTO разгласи, че следвайки страгията за подпомагане на чиновниците си в усилието им да спрат тютюнопушенето, а и в ролята си на виновна към здравето на своите работници компания, в скоро време всички обекти на компанията ще бъдат без тютюнев дим

"Наш върхов приоритет е да предпазим здравето на нашите чиновници, колкото е възможно ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на SKODA AUTO.

"Съществуващите ограничения против COVID-19 ни предоставиха отлична база, която в момента надграждаме и следващата логична стъпка е да станем компания без тютюнев пушек. По този метод ще мотивираме нашите чиновници да възприемат по-отговорен и най-вече- по-здравословен начин на живот и ще премахнем бариерите между пушачите и непушачите, като в същото време ще подчертаем нашата отговорност като понижим количеството отпадъци ", добавя Шефер.

От SKODA Auto разясняват, че новата инициатива към този момент е в деяние, като първите два комплекса, в които е забранено тютюнопушенето са заводите в Пюн и Аурангабад в Индия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР