SKODA AUTO обяви, че след направената инвестиция от 32 милиона евро,

...
SKODA AUTO обяви, че след направената
инвестиция от 32 милиона евро,
Коментари Харесай

SKODA стартира производството на електромобила ENYAQ iV

SKODA AUTO разгласи, че след направената инвестиция от 32 милиона евро, във фирмения комплекс на марката в Млада Болеслав е почнало производството на изцяло новия и напълно електрически модел ENYAQ iV.

Електрическата SKODA ENYAQ iV, която е първото пазарно предложение на марката, разработено на специфична модулна платформа за електрически автомобили на VW Group- MEB, се произвежда на същата поточна линия, на която и и KAROQ, като на ден се очаква комплексът да напущат до 350 нейни представителя.



SKODA ENYAQ iV дебютира в две съществени версии на задвижване- със задно и на четирите колела, както и в мощностни версии, покриващи диапазона от 150 до 305 конски сили. От компанията анонсират, че в зависимост от модификацията, електромобилът е в положение да предложи автономен пробег от до 510 километра, като колата е оборудвана със система за бързо зареждане.

Базовата версия на ENYAQ е ENYAQ 50 iV със задно задвижване, 150 конски сили и пробег от 340 километра. Следващите стъпки в модификационното портфолио са ENYAQ 60 iV, ENYAQ 80 iV и ENYAQ 80x iV, а топ-предпложението е ENYAQ RS iV с 305 конски сили и пробег от 460 километра. Най-голям пробег- 510 километра, обещава ENYAQ 80 iV.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР