Skoda Auto обяви, че направена инвестиция в размер на 49

...
Skoda Auto обяви, че направена инвестиция в размер на 49
Коментари Харесай

Skoda качи новото поколение на Kodiaq на поточната линия

Skoda Auto разгласи, че направена инвестиция в размер на 49 млн евро в модернизиране и преоборудване, в завода на компанията в Квасини е стартирало серийното произвеждане на второто потомство на хитовия за марката SUV модел Kodiaq.

" С Kodiaq започнахме нашата SUV акция през 2016 година ", разяснява Андреас Дик, член на управителния ръб Производство и Логистика на Skoda. " Фактът, че през днешния ден този сполучлив модел навлиза във второто си потомство е доста специфичен миг за целия екип. Безброй часове бяха отделени в цялостната подготовка за стартирането на производството. И посредством вложение на 49 милиона евро в модернизиране на индустриалните мощности, ние направихме забележителен принос за обезпечаването на бъдещето произвеждане в нашия цех в Квасини ".

С освобождението на индустриален потенциал в Квасини вследствие на преместването на сглобяването на Superb в Братислава, всеки ден от поточните линии могат да слизат до 410 представителя на Kodiaq, а общият подобен, включително и на Karoq, е на равнище от 150 000 единици годишно.

Новото потомство на , което ще предложи опция за превозването на до седем индивида, е с 61 мм по-дълго, до 4758 мм, от своя предходник, ширината му е 1864 мм, височината е 1657 мм, а междуосието е 2791 мм. Товарното поделение на SUV модела е увеличено със 75 литра и дава обещание съдържимост от 910 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР