SKODA Auto обяви, че 20 стажанти от ŠKODA Vocational School в

...
SKODA Auto обяви, че 20 стажанти от ŠKODA Vocational
School в
Коментари Харесай

Стажанти в SKODA работят по KAROQ Cabriolet

SKODA Auto разгласи, че 20 стажанти от ŠKODA Vocational School в Млада Болеслав работят по нов концептуален автомобил, който ще бъде разработен въз основата на модела KAROQ и който ще забележим в приключен тип през юни.

Новата концептуална разработка KAROQ Cabriolet е петата поредна, като в създаването й през тази година са се присъединили бъдещи специалисти от области като бояджийство, механизация и инженеринг.

Концепцията, която към момента няма име, се създава под надзора на преподавателите в отдела Технологии, Дизай и Производство в ŠKODA Vocational School и следва утъпкания от предходните стажантски разработки, реализирани всяка година от 2014 насам. Първата от тях беше специфична двуместна версия CITIGO, последвана от пикап FABIA през 2015, спортно купе въз основата на RAPID SPACEBACK през 2016 и бъгито ELEMENT през миналата година.

С напълно електрическо задвижване, бъгито беше оборудвано с електромотор с мощ от 82 конски сили и въртящ миг от 210 Нм. Мъникът можеше да се форсира от 0 до 100 км/ч за 13 секунди, да развие оптималната скорост на придвижване от 130 км/ч, а според от стила на управление, автономността му може да достигне до 160 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР