Склонен съм да приема извинение за думите на Бойко Борисов,

...
Склонен съм да приема извинение за думите на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Шишков: Ако Борисов се извини за убиец, ще го приема

Склонен съм да приема опрощение за думите на Бойко Борисов, че съм палач. Да направи разбор и ще приема, че е измамен.

Това разяснява служебният министър на районното развиване Иван Шишков в петък по Нова нюз.

Поводът - последното изявление на водача на ГЕРБ в края на предизборната акция, обещано пред бТВ, в което той внезапно нападна Шишков, защото в същия ден преди седмица стана ясно, че европрокуратурата стартира инспекция за реденето на жълтите павета, за качеството на което министърът неведнъж е алармирал:

" Някой е редил жълти павета - да го вкарат в пандиза. Ние сме дали рамката, аз не съм редил паветата ", добави Борисов.

След което със силно нервиран звук разгласи, че министърът е палач:

" Какъв беше Шишков преди да стане министър? Убиец ", каза Борисов, визирайки обстоятелството, че Иван Шишков беше основен проектант на регион " Триадица " в София, когато пред болница " Св. Иван Рилски " от токов удар почина младо момче.

Заради последващите ден за размисъл и избирателен ден коментар от министъра тогава нямаше.

" Имам три месеца да реша дали да заведа дело. "

Това сподели той през днешния ден. Като даде период на Борисов да се запознае по-детайлно със случая и да му се извини.

" Ще прикани, с цел да придобие това естествени измерения, от които изцяло излезе, най-добре е да направи водачът на ГЕРБ една вътрешна инспекция и да разбере доколко са го подвели. Това, което той е изрекъл, е разбор на негови съратници. Нека да ревизира. Ако направи разбор, ще разбере, че е измамен ", добави той.

" На мястото на токовия удар е имало преместени от Столичната община кабел и светофар, нелегално строителство и ремонт на инфраструктурата, а шахтите не отговаряха на нормите ", изясни още Шишков.

Борисов обаче към този момент е определен за народен представител и в случай че не се откаже (а той твърди, че ще наруши практиката си и ще седне този път на депутатските банки), Шишков няма да има особена опция да осъществя вероятно свое желание да съди водача на ГЕРБ за засегнатост.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР