Ски зоната в Пампорово ще бъде достъпна от 18 декември

...
Ски зоната в Пампорово ще бъде достъпна от 18 декември
Коментари Харесай

Ето кога отваря ски зона Пампорово, курортът въвежда нов вид карта

Ски зоната в Пампорово ще бъде налична от 18 декември при съблюдаване на строги противоепидемични ограничения. В случай че метеорологичните условия разрешават, някои писти могат да бъдат отворени и по-рано.
За старта на сезона Пампорово резервира миналогодишните цени на въжен превоз картите до 28 декември, като дневната въжен превоз картата остава на цена 62 лв..
Въвежда се нов тип полудневна въжен превоз карта за двете ски зони Пампорово и Мечи чал от 11:45 часа до 16:30 часа. С тази полудневна карта се усилва времето за каране по пистите в курорта с 45 минути.
През зимен сезон 2021/2022 в продажба влиза утринна полудневна карта за ски зона Мечи чал, годна от 08:45 до 12:30 часа.
За първи път в Пампорово туристите ще могат да закупуват авансово онлайн въжен превоз карти, съоръжение и учебно заведение с отстъпка. Директната покупка на услуги през уеб магазина ще дава 3% отстъпка от цената за въжен превоз карта, 8% отстъпка за ски и сноуборд уличище и 20% отстъпка за наем на съоръжение. Туристите ще могат да селектират и динамично пакетират ски услуги през онлайн магазина на курорта съгласно желанията си, спестявайки време и средства.
Продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която дава по-атрактивна цена за услугата.
Специални отстъпки от цените на ски услугите на каса ще има за картодържателите на БАКБ, ОМВ, ISIC и клиенти на А1, предоставящи 8% отстъпки от цените на въжен превоз картите и ски услугите и специфична отстъпка за хотелско настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, съгласно изискванията на партньорските стратегии.
С цел обезпечаване на безвредна среда, Пампорово продължава плана за цифровизация на услугите в курорта като влага в спомагателни платформи за отдалечено обслужване в ски зоната и хотелските бази, вкарва нови модули за онлайн покупки на ски услуги, усилва броя на безконтактните устройства в курорта и слага виртуален касиер за независима покупка на ски услуги на ски център 2.

Допълнителни pick-up станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти и ски пакети са сложени в централната част на курорта – в хотели Перелик и Орловец и пред най-новия ресторант Glamour Chalet. Чрез сканиране на QR код туристите ще могат да вземат въжен превоз картата си още в хотела. За да се облекчат скупчванията пред касите и да се спести време, предлагаме презареждане на въжен превоз картите онлайн.
Нова инвестиция за сезона е внедряването на спомагателен модул за предварителна резервация на ски или сноуборд преподавател и съоръжение. В дрешника на ски център Малина има подложен Self-Check-in деск, през който могат да се вършат поръчки на ски услуги посредством независимо чекиране.
На туристите могат непосредствено да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow. За улеснение на гостите на двата хотела, този зимен сезон ще започва My menu - платформа за безконтактни поръчки на меню в ресторант, резервация за маса, поръчка в стаята от рум-сървиз меню или опазване на час за спа процедура.
Само преди дни петзвездният хотел Перелик с конферентен център Пампорово завоюваха наградата за „ Най-добър хотел за събитийни и конферентни бизнес прояви на България за 2021 година “ на влиятелния интернационален конкурс World MICE Awards.
И този сезон в ски зоната ще се съблюдават всички наредби и настоящи инструкции на здравните управляващи, избрани за зимните курорти, които включват съблюдаване на физическа отдалеченост, носене на защитни маски, покриващи носа и устата и напредване по коридори пред касите и лифтовете, за ограничение на скупчвания и превантивна отдалеченост. Зелени документи за качване на лифтовете няма да се изискват.
В помощ на туристите пред касите и лифтовете ще има чиновниците, които ще съблюдават за съблюдаване на реда и разпоредбите. Достъпът до дрешниците и ски учебните заведения също ще бъде контролиран съгласно избраните от Министерството на здравеопазването разпореждания за брой туристи в група и отдалеченост. На видни места ще бъдат сложени дезинфектанти и указателни табели в помощ на туристите.
Хотелите и заведенията в курорта също ще работят съгласно противоепидемичните инструкции. Хотели Орловец и Перелик интегрират системи за пречистване на въздуха за безвредна и чиста среда, тъй че гостите да се усещат в цялостна сигурност по време на престоя си.
От сдружението приканват всички гости в курорта да съблюдават прецизно разпоредбите за своя и непозната сигурност.

Пампорово е страст, Пампорово е преживяване!
Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa WоrdЅkіАwаrdѕ зa „ Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г “. Πoбeдитeлитe щe бъдaт oпpeдeлeни чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината. Приканваме мнoгoбpoйнитe си гости, станали част от тази страст, дa ни пoдĸpeпят като гласоподават за обичания си курорт на.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР