Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден, информират от Пампорово

...
Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден, информират от Пампорово
Коментари Харесай

Ските в Пампорово продължават до Великден

Ски сезонът в Пампорово продължава до Великден, осведомят от " Пампорово " АД.

От там регистрират, че в скизоната има отлични условия за ски и през март, а от началото на април влиза в действие до 25 на 100 понижение на цените на лифткартите и скиуслугите.

Навалелият нов сняг и падналите температури през последната седмица разрешиха пистите да освежат и възстановят снежната си настилка, показват от сдружението. Отворени са 10 писти с друга компликация и обслужващите ги лифтови уреди. Пистите са с устойчива и твърда снежна настилка.

От 1 април дневна карта за въжен превоз в Пампорово ще коства 42 лева за възрастни и 25 лева - за деца от 7 до 12 ненавършени години. Предвидени са и полудневни утринни или следобедни карти.

Последни за сезона събития в Пампорово ще бъдат осмото следващо издание на снежната байкнадпревара Winter Bike Duel на 25 март, маратонът по скибягане на 30 март и националният шампионат за публицисти - на 31 март. Закриването на сезона ще бъде в края на Великденските празници, като скизоната ще работи до 9 април.

Закриването на сезона е в същия ден с 5-то издание на снежното празненство, съчетаващо ски и басейн в края на една от пистите, а скиорите и сноубордистите могат да опитват скокове над водата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР