Ски сезонът в Банско и Пампорово вече е открит. Старт

...
Ски сезонът в Банско и Пампорово вече е открит. Старт
Коментари Харесай

Легендите Марио Мат и Марк Жирардели дадоха старт на ски сезона в Банско

Ски сезонът в Банско и Пампорово към този момент е открит. Старт в Банско през днешния ден дадоха легендите Марио Мат и Марк Жирардели със съревнование сред тимовете им и всеобщо втурване на деца.

Банско

Организаторите бяха подготвили доста изненади и награди за феновете на белите спортове, които през днешния ден се качиха на Бъндеришка поляна, а един от гостите си потегли и с чисто нов лек автомобил.

Празникът продължава и довечера, когато на площада в курорта своето майсторство пред десетките посетители демонстрират фолклорни сформира от общината.

Силен снеговалеж и 7 отворени писти посрещнаха феновете на зимните спортове над Банско.

След отварянето на всички ски уреди се чака смяна в цените на картите.
Иван Обрейков, маркетинг-директор на ски зона Банско: От през днешния ден е 45 лева, защото работят повече лифтове и повече писти за нас това излиза по-скъпо, тъй че би трябвало да създадем промяна, а когато отворим всички писти към този момент ще има крайна цена за сезона.
Голямата атракция за всички беше мини надпреварата сред тимовете на легендите в алпийските ски Марк Жирардели и Марио Мат.
Марио Мат: Тук постоянно ми е харесвало, пистите са идеални.
С безвъзмездни лифтове и диджей празненство стартира зимният сезон и в курорта Пампорово. Отворени са три писти в ски зоната.

За феновете на пистите промоционалната цена на лифткартата до 20 декември ще коства 43 лева дневно.
Мариан Беляков, изп. шеф на " Пампорово " АД: Когато имаме опция да влезем със доста по-голям брой отворени писти, цената ще бъде 62 лева на целодневна лифткарта, напълно минимално нарастване по отношение на предходната година.
В Пампорово чакат най-много български туристи, както и обичайните посетители от Англия и Ирландия. А през януари още веднъж ще има промоции в цените на лифткартите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР