Скептици сте - ясно. Но сте и любопитни. Затова бързаме

...
Скептици сте - ясно. Но сте и любопитни. Затова бързаме
Коментари Харесай

Непрофесионални съвети за приятно оцеляване: майтапи с Бойко и ръчен канадски секс

Скептици сте - ясно. Но сте и любопитни. Затова бързаме да ви разкрием две-три страшни секрети. В България няма локдаун. Има Втора вълна грижи на властта за народа. Не е правилно също, че правитеството не е направило нищо през лятото. Направило е доста, само че не ни споделя какво, тъй като не е за казване.
Ние обаче се досещаме, тъй като толкоз удовлетворени муцунки не се реализират с работа на къра... Чекмеджето би трябвало да се цялостни, скъпи сънародници, тъй като бързо и елементарно се изпразва.

Проблеми в опазването на здравето и с битката против ковид също няма. Ня-ма! За да се убедите сами, купете си новия диск с видеа на пътешествията с джипката и подбрани конференции на Щаба. Ще се насладите на специфична селекция от изявления на Бойко Борисов за културата, митингите, конституцията, оставките, Цвета Караянчева, президента Радев, европейски водачи, медицината, флората и фауната, децата и възрастните, олигарсите, Пеевски, Гешев, върховенството на правото, секса, строителството на къщи в Барселона, бизнеса, властта, народа, язовирите, морето, пясъка, туризма, земеделието, партийното строителство, Цветанов, самолетите, вертолетите, корабите, армията, ракийката и сланинката, автомагистралите, Европейски Съюз, Меркел, Путин, Ердоган, госпожа Мустафа, госпожа Меркел, СИК, футбола, тениса, медиите, мисирките, корупцията, разцвета на стопанската система, националното заседание, национални празници, църквата, банките и мн. други Чака ви щастлива зима с обичания диск край топлата камина и отрупаната с лакомства маса. Живот си живеем ние българите! Живот да видиш!

Майтап бе, хора...

За да усвоите дозите благополучие, които ви отпуска държавното управление, би трябвало да се поддържате в съвършено форма.

Ето нашите непрофесионални, само че потребни препоръки.

Запомнете: единствено изтрезнял човек може да реагира в обстановка, в която би трябвало да се работи бързо. Един от фамилията би трябвало да поеме това дежурство. Сори. Останалите си знаете: туршийка, ракийка, сланинка, друсано кебапче, потната кана с винце… Наздраве!

Не се залъгвайте обаче, че алкохолът бори вируса. Но пък носи утешение и богатство се разлива по тялото. Само в обичайно количество! Не прекалявайте! Някои българи стават юнаци на пет ракии и тогава налитат на дамата и децата. Домашното принуждение е от най-гадните неща. Не го правете. Гадно е.

Вдишването на пари от хлорни съставки и други дезинфектанти НЕ ЗАЩИТАВА от COVID-19! Даже е рисково. Не е ясно от кое място се появи това неуместно изказване, че вдишването на пари от дезинфектанти оказва помощ. Само ще си навредите на разнообразни органи, а очите и кожата са изключително застрашени.

Пълна идиотщина е и съветът да се пият метанол, етанол или хлор. Страшно рисково е. Тръмп беше загатнал нещо в тази посока и… загуби изборите. Не се подвеждайте. Моля ви, не вярвайте и на врачки и гадатели, които ви засипват от тв приемника с какви ли не препоръки. Измамници са! Дори най-рекламираните и известните! Единствената им цел е да ви приберат паричките.

Хора, мобилната мрежа 5G НЕ УЛЕСНЯВА разпространяването на COVID-19. Стига групости.


Вирусите не се популяризират посредством радиосигнали по вълните на мобилните връзки. Пандемията е реалност в доста страни, в които няма 5G. Заразяването става по въздушно-капков път, посредством поемане. Кихането и кашлянето са доста по-страшни от 5G мрежата.

Зимата е на прага ни. Студеният въздух не противодейства на ковид. Но разходка в студа ободрява, което не е неприятно. Поне до момента в който не са затворили парковете и градините. Разходките сред блоковете са гадни и без вируси. Всеки миг може отнякъде да се изсипе отпадък върху главата ти.

Старайте се да не пушите в затворени пространства. Не сме пуритани, само че е потвърдено, че тютюневият пушек и никотина улесняват заразяването. Освен това давате кофти образец на децата.

Коронавирусът е лечима болест. Ако сте инфектиран и изкарате заболяването, не се опасявайте, че ще носите вируса цялостен живот. Няма. Дори да ви повтори – отново няма ужасно. Всеки е минавал през грип не веднъж. Животът продължава.

Ако задържате поетия въздух към 10 секунди, с цел да приглушите и спрете кашлицата, това не ви оказва помощ. Просто едни хора боледуват по-леко, а други по-тежко. Просто се изолирайте и спазвайте напътствията на лекарите.

Горещата вана не оказва помощ против коронавирусната зараза. Но е приятна. Ако обаче се къпите с вода по-гореща от 36,5 – 37 градуса, рискувате да си аргументите увреждания на кожата – на краката най-много.

Може ли постоянното промиване на носа със солен разтвор да защищити от заразяване с ковид? За страдание – не. Но ще помогне да дишате по-свободно, в случай че ви мъчи хрема.

Чесънът?

Чесънът е ужасно потребен за здравето, тъй като има мощни противомикробни свойства. Въпреки това до момента нито едно проучване не е потвърдило, че чесънът защищава от ковид. В зимния сезон обаче е пъклен потребен за организма. Дори в случай че е в туршия.

Мит е, че от ковид се заразяват единствено възрастни хора . Всички стават жертва. Просто възрастните хора има повече съпътстващи заболявания, което ги прави по-уязвими. Истина е обаче, че децата, даже когато са носители или инфектирани, изкарват боледуването елементарно, а от време на време даже незабележимо.

Антибиотиците не са ефикасни против ковид. Те лекуват бактериалните инфекции. Но оказват помощ против съпътстващи признаци и заболявания.

Много значима лекарска рекомендация: Гледайте авантюристичен, любовни и комедийни филми. Търсете развлечението. Подходящи са и кримките, тъй като предизвикат активността на мозъка.

Канадската версия за секс при пандемия…

Сексът по време на пандемията може да провокира известни неудобства. Забравете целувките! И не сваляйте маските, - поучава основният доктор на Канада Тереза Тем. Тя е безапелационна, че тези ограничения ще ви предпазят от заразяване. Мастурбацията е най-хубавата опция - подсигурява сигурност. Сиреч " ръчна " направа... И избягвайте непознати партньори…затова не прекалявайте с алкохола, – продължава със препоръките доктор Тем. Тия канадци си ги бива… Честно.

Приходите от секс услуги в света са спаднали с над 80%. Тежко…

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР