Скенерът ADS-300N сканира двустранно до 80 изображения в минута(снимка: Brother) Нова

...
Коментари Харесай

Нови Brother скенери улесняват съвместната работа


Скенерът ADS-300N сканира двустранно до 80 изображения в минута
(снимка: Brother)

Нова линия настолни скенери на японската компания Brother е налична в комерсиалната мрежа у нас. Високопроидзводителните устройства за дома и офиса поддържат тъкмо сканиране с огромен размер, усъвършенствана обработка на изображения и редица варианти за усъвършенстване на документи, с цел да създадат взаимната работа по-лесна.

Всяко устройство от гамата се отличава с елементарен, само че устойчив дизайн, усъвършенствана оптимизация на сканиране на изображения и пакет от професионален програмен продукт, който дава отговор на разнообразни бизнес условия – независимо дали става дума за двустранно A4 сканиране, визитни картички, многостранични документи или касови бележки. Наличен е модел за огромни размери от работа, както и устройства за дома или дребния офис, разясниха от Brother.

Скенерът ADS-4500W поддържа супербързо USB3.0 и сканиране непосредствено към USB хост
(снимка: Brother)

Ето и главните характерности на скенерите от новата линия:

ADS-4900W

ADS-4700W

ADS-4500W

ADS-4300N

ADS-4100

„ Надяваме се, че новата серия настолни скенери на Brother ще направи дигитализирането и документалното съдействие по-лесно от всеки път. Потребителите могат дейно да цифровизират, редактират и споделят документи с висока скорост, като получават достъп до висококачествено сканирана документи от всякъде, без да се постанова да чакат ”, показа Ива Тотева,  управител „ Маркетинг и продажби ” в Brother България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР