Скаути на няколко чуждестранни клуба присъстваха снощи на трибуните на

...
Скаути на няколко чуждестранни клуба присъстваха снощи на трибуните на
Коментари Харесай

Скаути от 4 държави дебнат за Жорди Кайседо

Скаути на няколко задгранични клуба участваха нощес на трибуните на " Славутич Арена " и изгледаха онлайн конфликта сред Зоря (Луганск) и ЦСКА, извоюван от украинците с 2:0.

Обект на техния интерес бе нападателят на армейците Жорди Кайседо, оповестява " Тема спорт ". Еквадорският таран не стопира да бележи от началото на сезона, като към него апетити имат както западноевропейски тимове, по този начин и такива от Близкия изток. Двубоят нощес бе изгледан от скаути от Франция, Италия, Турция и Саудитска Арабия.
 Еквадор вика Жорди Кайседо по неотложност
Еквадор вика Жорди Кайседо по неотложност

Кайседо е извикан за международните квалификации против Венецуела и Чили

Един от главните претенденти за подписа на тарана е елитният турски Газиантеп. Клубът насочи оферта за нападателя още през лятото, само че тогава тя не удовлетвори управлението на армейците.

Договорът на Кайседо с ЦСКА изтича в края на сезона и към момента не е възобновен, което в допълнение усилва интереса на задграничните клубове към него. Въпреки това еквадорецът разгласи, че е напълно съсредоточен върху изявите си с алената фланелка и е подготвен да остане на " Армията ", в случай че получи такова предложение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР