Скаршем вкара в 94-та минутаЦСКА обърна и победи ЦСКА 1948

...
Скаршем вкара в 94-та минутаЦСКА обърна и победи ЦСКА 1948
Коментари Харесай

ЦСКА победи ЦСКА 1948 в Бистрица

Скаршем вкара в 94-та минута

ЦСКА обърна и победи ЦСКА 1948 с 2:1. Успехът за „ армейците “ пристигна извънредно мъчно с дебютен гол на Улаус Скаршем в добавеното време на мача.

ЦСКА сътвори първата голова обстановка в мача още в 1-вата минута. Евгени Сердюк се оправи с центриране от ъглов удар. Топката обаче стигна до капитана на гостите Амос Юга. Той не съумя да нанесе удар. Получи се огромно безредие, траяло няколко секунди.

Три минути по-късно ЦСКА 1948 отговори. Бирсент Карагарен се впусна по фланга и комбинира с Радослав Кирилов. Неговият удар в близкия ъгъл беше избит от Густаво Бусато.

Секунди по-късно ЦСКА можеше да излезе напред в резултата. Християн Петров комбинира със Станислав Шопов, който изведе Тобиас Хайнц на стрелкова позиция. От дребен ъгъл норвежецът не съумя да преодолее Петър Маринов. Младият вратар се беше позиционирал съвършено.

В 10-ата минута Енес Махмутович опитва шанса си с шут от сериозна отдалеченост – доста надалеч от задачата.

В ответната офанзива домакините излязоха напред в резултата при страхотна офанзива отляво. Педриньо се втурна на пробив и елегантно с външен фалц качи топката на главата на Сердюк. Украинецът с глава матира Бусато – 1:0.

В идващите минути ЦСКА владееше повече топката, без да сътвори съществени голови рискове. В 37-ата минута Неделко Пишчевич извърши нарушаване против Тибо Вион към центъра на терена. Хайнц прати топката в наказателното поле на ЦСКА 1948. Там Енес Махмутович отклони с глава. Топката летеше към мрежата на домакините, само че Симеон Василев почисти пред голлинията.

ЦСКА продължаваше да бъде най-опасен при статични положения. Към края на първото полувреме домакините оцеляха като по знамение при центриране от ъглов удар. Получи се нов карамбол. Амос Юга съумя да насочи удар, който се отби от тялото на Фернандо Каранга.

Малко по-късно ЦСКА 1948 останаха с човек по-малко. Неделко Пишчевич фаулира жестоко Марселино Кареасо в центъра на терена. Иво Андреев незабавно му извади втори жълт и червен картон.

Въпреки численото предимство, гостите не съумяха да открият кой знае какъв напън при започване на второто полувреме. Десетина минути след почивката ЦСКА 1948 даже обстрелва вратата на Густаво Бусато. Сердюк преодоля конкурент и опитва рефлекса на бразилеца, който съумя да избие в корнер.

Малко по-късно това Фаетон беше открит в наказателното поле. Той отклони към Шопов, чийто удар по земя мина около задачата.

В последващата офанзива Мартин Стойчев центрира към Хайнц, чийто удар с глава не беше задоволително добър.

В 67-ата минута ЦСКА най-сетне

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР