Скарлет Йохансон има невероятна и дългогодишна кариера като актриса. Тя

...
Скарлет Йохансон има невероятна и дългогодишна кариера като актриса. Тя
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон разкри как се е чувствала в началото на кариерата си

Скарлет Йохансон има невероятна и дългогодишна кариера като актриса. Тя има значими функции от доста рано в своята кариера - като играта ѝ в приветстваната от критиците комедия „ Призрачен свят “ („ Ghost World “) от 2001 година

По време на последната си изява в подкаста Armchair Expert на Дакс Шепард, Скарлет разкри по какъв начин е била възприемана и третирана при започване на актьорската си кариера.

Скарлет споделя, че се е чувствала „ като предмет “ и „ подчинена “ при започване на кариерата си.

Scarlett Johansson para Armchair Expert junto Dax Shepard y Monica Padman
— Scarlett Johansson Latam (@ScarlanderasArg)
Актрисата продължи с изявлението, че счита, че е била „ някак вкарана в това необичайно хиперсексуализирано нещо “, тъй като хората са предположили, че е по-възрастна, в сравнение с в действителност е, заради ранното ѝ начало в актьорството.

„ Спомням си, че си помислих: „ Хората си мислят, че съм на 40 години. “, споделя тя.

Именно в ролята, която я прави звезда в „ Изгубени в превода “ („ Lost in Translation “) от 2001 година тя влиза в облика на 20-годишна, макар че тогава е едвам на 19 години.

„ Пътят не е дълъг пред мен. По това време бях изплашена. По чудноват метод си споделих: „ Това ли е? “, споделя Йохансон.

За благополучие не е! Скарлет също показа, че методът на промишлеността към избирането на по-млади артисти се е трансформирал много, откогато тя е почнала.

„ Сега виждам повече артисти, които са на 20 години “, споделя тя. „ Чувството е като че ли им е разрешено да бъдат всички тези разнообразни неща. “

„ Живеем в други времена. Дори към този момент ни е разрешено в действителност да не се подчиняваме на други артисти, за благополучие, нали? Хората са доста по-динамични. ”, показа още Скарлет.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР