Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, така

...
Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, така
Коментари Харесай

Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, по този начин и на екран. И таман по тази причина някак последните ѝ самопризнания не ни изненадват.
 Скарлет Йохансон, синът й с Колин Джост и каква е връзката сред имената на двете й деца
За какво са спорили Скарлет Йохансон и свекърва й

Актрисата - с признание

Тя прави актьорския си дебют във кино лентата " Север " от 1994 година на деветгодишна възраст. Когато е на 17 пък е определена да взе участие в " Изгубени в превода " от 2003 година за роля на пет години по-голямо от нея момиче.

Сега, към този момент години по-късно, Скарлет Йохансон счита, че е била избирана да играе единствено избрани функции поради външния си тип.

" Всички си мислеха, че съм по-възрастна ", споделя тя. Освен това признава, че се е чувствала хиперсексуализирана и просто е приела кариерата и функциите, които са ѝ се падали, такива, каквито са.

" Това ли е? ", се е запитала тогава Скарлет, подсказвайки, че е била леко разочарована. Но в този момент към този момент прави оценка смяната в Холивуд и времената, които са към този момент по-различни, изключително за младите актриси като Зендая и Флорънс Пю. Според Скарлет на тях им е разрешено да играят разнообразни неща и да влизат в функциите, в които самите те желаят.

Не такава независимост обаче е имала преди време самата тя. Скарлет Йохансон разкрива още, че за избрани филми даже са я карали да наподобява по-възрастна в сравнение с в действителност е. А това безспорно е оставило отпечатък в съзнанието ѝ. Според нея тъкмо това е трансформирало метода, по който хората я възприемат.

" Станах обективизирана по подобен метод, че се усещах като че ли не получавам оферти за работа за неща, които желаех да върша. Някак си стопирах да бъда нещо мечтано ", споделя актрисата в епизод от американския подкаст Armchair Expert.
 Скарлет Йохансон, Бенисио дел Торо и слухът, че са правили секс в асансьора на Оскарите
Правила ли е секс в асансьора Скарлет Йохансон

Актрисата взема решение да разяснява

Въпреки че това чувство дълго време я е тревожело, а и в този момент към момента не е отърсила изцяло от него, Скарлет признава, че продължава да се бори.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР