Скърбящите във Великобритания бяха призовани да не оставят плюшени мечета,

...
Скърбящите във Великобритания бяха призовани да не оставят плюшени мечета,
Коментари Харесай

Призоваха скърбящите във Великобритания да не носят мечета, балони и запалени свещи за кралицата

Скърбящите във Англия бяха призовани да не оставят плюшени мечета, балони или запалени свещи сред оставените в символ на респект към кралицата цветя, съобщи ДПА.

Кралската работа за парковете сподели, че няма да се одобряват дарове или предмети и би трябвало да се носят само цветя. Хиляди скърбящи поставиха цветя покрай Бъкингамския замък и замъците Уиндзор и Балморал, откогато в четвъртък беше оповестена кончината на кралицата, отбелязва ДПА.

Сред оставените в символ на респект предмети са плюшени мечета, меки играчки във формата на кучета порода корги, балони и сандвичи с мармалад в отпратка към скеч за платинения празник на кралицата с мечето Падингтън.

Кралската работа добави, че не е разрешено в парковете да се палят свещи и, в случай че бъдат открити, те ще бъдат изгасявани. Оставените в символ на респект цветя ще бъдат оставени на мястото, където са положени до момента в който преминат всички церемониални дейности и се чака те да бъдат отстранени от парковете от седем до 14 дни след датата на погребението на кралицата.

Междувременно скърбящите към лятната кралска резиденция в Шотландия се простиха с Елизабет Втора, откакто нейният ковчег беше изнесен от Балморал и след шестчасово пътешестване ще бъде изложен в катедралата " Сейнт Джайлс " в Единбург.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР