Скъпото "бижу" акостира край бреговете на Халкидики и Монако, персонал

...
Скъпото "бижу" акостира край бреговете на Халкидики и Монако, персонал
Коментари Харесай

Синьо лято! Благоевградският бизнесмен Н. Динков-Нинджата цял месец пори вълните с 35 метровата си яхта Нов живот

Скъпото "бижу " дебаркира край крайбрежията на Халкидики и Монако, личен състав от 11 индивида се грижи за комфорта на фамилията му по време на годишната им отмора.

Благоевградският предприемач Николай Динков-Нинджата, брачната половинка му Полина и двете им дъщери към този момент цялостен месец са на отмора край остров Халкидики. С 35 метровата яхта, която Динков купи преди години, във връзка годишнина от сватбата си с Поли, фамилията пори вълните, наслаждавайки се на морската простор, надалеч от градския звук и суетност. Яхтата е акостирала това лято с изключение на край браговете на Гърция и в Монако, където са паркирани яхтите на едни от най-богатите хора в света.

Бижуто носи името "Нов живот "/ New life/, разполага с 4 спални, а за комфорта на фамилията и гостите им се грижи личен състав от 11 индивида.

"Кръстих яхтата "Нов живот ", тъй като съм загърбил остарелия си живот и доста хора в него ", споделя шеговито предприемачът, прочут с екстравагантните си покупки и пристрастеността си съм първокласните коли и лукса в живота си.

Динков има най-скъпия автопарк в района -две Ферарита, Ролс Ройс, Порше Панамера, два автомобила Ауди А 8 и продължава да се оглежда за още спиращи дъха машини. "Човек с изключение на да работи и да печели, би трябвало да знае по какъв начин да харчи парите си, за мен да доставя наслаждение на обичаните си хора, брачната половинка и децата ми, е смисъл в живота.

Цяла година работихме доста, по тази причина и можем да си позволим един месец на релакс без ограничавания. Осигури си лукса, другото единствено ще пристигна, споделя с усмивка, притежателят на една от най- мощните строителни компании в региона и индивидът, който завоюва над 7 млн. лева от тотото.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР