Скъпият Мерцедес, който Катрин шофирала благодарение на оралните си и

...
Скъпият Мерцедес, който Катрин шофирала благодарение на оралните си и
Коментари Харесай

Скандал! Друсаната Мис “Силикон” Катрин Йорданова към ченгетата: К’ви сте Вие, бе? Лапам на депутат, карам му Мерцедеса, да го д*хате!

Скъпият Мерцедес, който Катрин карала с помощта на оралните си и анални гении, е арестуван, следва да стане ясно кой преситен с власт и национални пари народен представител й го е харизал, заедно с парламентарен стикер.

 

 

Междувременно от Народното събрание обявиха, че лепенката на предното стъкло била менте и не принадлежи на нито един национален фаворит. Ако това се окаже правилно, най-вероятно силиконовата играчка на богаташи го е получила от видна ъндърграунд личност, тъй като е обществена загадка, че против избрана сума доста “добре облечени предприемачи ” си поставят на предното стъкло подобен пропуск с цел да всяват почит на пътя.

 

Припомняме, че часове преди да бъде арестувана, Катрин Йорданова качи в обществените мрежи гнусно видео по какъв начин шпори мерджана с мръсна газ по софийските улици, с риск да провокира следващата нелепа и трагична гибел на пътя.

 

Седмици по-рано, същата пачавра още веднъж снима клип по какъв начин натиска педала с 256 км/ч по автомагистрала " Тракия " и провокира стихия от яд и омерзение.

 

“До по кое време ще поносим тази купчина от силикон, сланина и семенна течност да си развява ц*ците и баджаците! ” “Белене за такива мастии! ” “Да върви да д*ха на джебчиите в пандиза, там ще й разпилян всички дупки ”, са единствено дребна част от мненията на отвратени жители в интернет. Някои от тях се заканват да линчуват проститутката пред ареста в случай че бъде следващата, пусната по живо по крепко след грозното действие.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР