Скъпи съграждани, В навечерието на Новата година използвам случая да пожелая

...
Скъпи съграждани,
В навечерието на Новата година използвам случая да пожелая
Коментари Харесай

Тодор Попов: Община Пазарджик ще замени шумната заря само съ...

Скъпи съграждани,

В навечерието на Новата година употребявам случая да пожелая на всички Ви доста здраве, тъй като здравето е най-важното, изключително в дни като тези. А също по този начин доста положително и положително въодушевление, тъй като без положително въодушевление и позитивизъм човек не би съумял да направи нищо положително! И дано бъдем малко по-смирени и малко по-милосърдни през цялата година, освен в празничните дни - това е значимо за всеки един от нас. И да бъдем по-работливи, тъй като това е единственият метод да съумяваме в живота!

Гордея се с това, което постигнахме през годините и постоянно съм казвал, че по-доброто ни следва. Убеден съм, че можем да го създадем дружно!

В тази връзка и в подтекста на идните празници желая да афишира нещо значимо, което смятам, че би трябвало да бъде подкрепено. Това е самодейност на група младежи, които се обърнаха към мен и екипа ми с молба в Новогодишната нощ да сменим зарята с нещо друго или да не я вършим предвид на това да не безпокоим и тревожим домашните любимци на територията на нашия град. Затова взехме решение на Нова година Община Пазарджик ще направи пиротехническо шоу със светлинни резултати, само че без съпътстващия зарята звуков декор.

Благодарим на тези младежи за самодейността. Считам, че всеки, който ръководи публични процеси, би трябвало да се вслушва в гласа на хората. Искам да ги уверя, че сме отворени за сходни оферти, които са потребни както на хората, по този начин и на всички живи същества. Към спестените средства ще прибавим още малко и с към 7-8 хиляди лв., ще финансираме самодейност, препоръчана от нашите съграждани. Нека всички публично дейни хора да ни изпратят своите оферти било то по имейл, по вайбър или на фейсбук страницата. Ще разгледаме всички оферти и ще се обединим към едно, което да е най-полезно и посредством него ще продължим нашата традиция да подкрепяме смислени и потребни дела за града ни.

Весели празници на всички!

Пожелавам Ви една по-здрава, по-щастлива и по-спокойна 2022 година!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР