Скъпи процедури, специални пасти, лентички – вече има десетки начини

...
Скъпи процедури, специални пасти, лентички – вече има десетки начини
Коментари Харесай

Избелване на зъбите с… кора от банан

Скъпи процедури, специфични пасти, лентички – към този момент има десетки способи да избелим зъбите си, според от това по кое време желаеме да забележим резултата. 

Домашните трикове обаче си остават желани за доста дами. И няма по какъв начин да си кривим душата – в случай че нещо е изпитано и няма да ни коства една камара средства, постоянно сме навити да го пробваме.

Попаднахме на един забавен метод за избелване на зъбите вкъщи, който дава обещание резултат още след първите две седмици. И не, тук не става дума за добре познатата сода за самун, която в действителност прави зъбите ни по-бели, само че по тази причина пък разяжда емайла. Тайната тук се крие в банановата кора.

Какво ви е належащо?

Обелка от банан, четка за зъби и паста.

Какво би трябвало да извършите?

Разтрийте месестата страна на кората върху зъбите. Оставете сместа да работи за към 10 минути, като се пробвайте да запазите венците и устните надалеч от зъбите. През това време може да почетете книга, да гледате филм, няма значение. След като мине това време, вземете суха четка за зъби и разтрийте банановата смест върху зъбите. След това ги измийте обикновено – с паста за зъби и вода, с цел да премахнете банановата примес. Повтаряйте тази процедура всеки ден в продължение на две седмици.

Как и за какво работи?

Калият, магнезият и манганът, които се намират в корите, ще допринесат за унищожаване на петната по емайла. И воала! По-бели зъби, без корозивни химикали или скъпи лекувания. Звучи добре, нали?

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР