Скъпи приятели,Заповядайте на Пролетният панаир на книгата от 17:30 –

...
Скъпи приятели,Заповядайте на Пролетният панаир на книгата от 17:30 –
Коментари Харесай

Любов ви очаква на Панаира на книгата

Скъпи другари,
Заповядайте на Пролетният панаир на книгата от 17:30 – 19:30 ч. пред шатра № 47, където Любов Миронова ще раздава автографи и отговори на всички ваши въпроси.

Любов Миронова е от хората, които не се побират в рамки. Работила е в региона на финансите, организира образования по мениджърски умения, експерт е по персонална успеваемост. Но в един миг сменя посоката и слага преди всичко децата. Създава програмата за образование „ Виолетовата жаба “, ориентирана към деца с пламенно изразена характерност. Работи с триумф с така наречен хиперактивни деца, деца с недостиг на вниманието, занижена памет или просто по-палави. Радетел е за смяна на системата на обучение – създава и разгласява „ Устойчив модел за обучение и естетика с деца “. Провежда образования за учители и шефове. Осъществява голям брой планове за родители и деца през основаната и финансирана от нея фондация „ ФРУД “. Автор е на поредицата приказки „ Бонбончо “. Занимава се с интериорен дизайн на детски стаи и дизайн на функционални мебели.

Купете книгата на Любов „ Пътеводител в света на приказките " тук
Гледайте участията на Любов Миронова в нашето предаване LIVE в 8 със Списание 8
тук

На щанда ни ще можете също:да попълните сбирката си със остарели броеве на списанието, които сте пропуснали – 2 броя за 8 лева или 3 броя за 10 лева.;
да си вземете новия ни брой, отдаден на българския език;да се абонирате и да получите 4 броя по желание като подарък, както и да зарадвате собствен непосредствен с абонаментните ни картички;да си закупите книги, както и нашите рекламни тениски и платнени торбички.
Програма с посетители на щанда на Списание 8
29 май, понеделник, 16 – 18:30 ч. – Росица Якобс, създател на книгата „ Умрях, с цел да пребивавам “30 май, вторник, 15 – 19 ч. – инж. Пламен Бенински, написал книгите „ Самолечение през XXI век “ и „ Рак на гърдата: Успешните атернативни лекувания “31 май, сряда, 13 – 15 ч. – Христо Нанев, езотерик и откривател на българските явления и ясновидци (гледай негови интервюта тук и тук)
1 юни, четвъртък, 17:30 – 19:30 ч. – Любов Миронова, създател на десетки книги в помощ на родители и учители и основател на „ Училище за съзнателни родители “ (виж повече тук и тук)2 юни, петък, 16:00 – 18:00 ч. – Галя Герасимова, режисьор, богослов, астролог, почитател на Учителя Петър Дънов и дълготраен издател на издателство „ Бяло приятелство “3 юни, събота, 11:00 – 12:00 ч. – Александър Миланов, създател на „ Завръщането на свещеното знание на катара “ и „ Холистично общество “4 юни, неделя, 13 – 15 ч. – Милена Иванова - ЕА, нумеролог (виж нейни изявленията в „ 8 “ тук и тук)

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg