„Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да

...
„Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да
Коментари Харесай

Нинова: Доказа се, че промяната на новите партии е подмяна

„ Скъпи наши майки и татковци, баби и дядовци, би трябвало да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласоподава на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със забележително единогласие ".

Това написа в профила си във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Поради това, че Народното събрание се разпуска другата седмица, предложихме да се одобри през днешния ден и на второ четене и най-сетне да получите правдивост за труда си.

И тук маските паднаха.

ИТН, чийто представител е ръководителят на Народното събрание, отхвърлиха гласуването. ГЕРБ и „ Демократична България “ се оповестиха също срещу. Всичко се случи под директния напън на Движение за права и свободи. Какво се оказа: всички те са дали своят вот „ за “ на първо четене с цялостното схващане,че законът няма да мине дефинитивно, само че с цел да ви лъжат, че са го подкрепили. За следващ път се видя, че ПРОМЯНАТА, по този начин шумно заявена от новите партии в Народното събрание, е ПОДМЯНА, под диктовката на старите - ГЕРБ и Движение за права и свободи. Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях. Ние продължаваме настойчиво, кардинално и устойчиво да се борим за обществената идея ", добави Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР