Скъпи и осветени: Новите бронирани мерцедеси на Радев, Денков и

...
Скъпи и осветени: Новите бронирани мерцедеси на Радев, Денков и
Коментари Харесай

Скъпи и осветени: Новите бронирани мерцедеси на Радев, Денков и шефа на НС


Скъпи и осветени: Новите бронирани мерцедеси на Радев, Денков и шефа на Народно събрание. Белоградчишкият свещеник Поликарп освети новата облага на Националната работа за защита /НСО/ от 3 чисто нови бронирани мерцедеси.

Всеки един от тях коства по един милион лв. без Данък добавена стойност. Бронираните машини ще се употребяват от президента, премиера, ръководителя на Народното събрание и задгранични посетители.

„ С къса гала НСО одобри в състава си три нови бронирани леки коли от висок клас. Придобитите от НСО коли, както и всички други оперативни активи на службата, не са предопределени за съответно охранявано лице, а ще се експлоатират по целенасоченост “, показват от службата в публично известие, озаглавено „ Националната работа за защита одобри нова материална част “, се споделя в формалното известие от НСО.

„ С новата материална част преди всичко ще бъдат посрещнати неотложните потребности на държавната охранителна работа за реализиране на законовите функционалности на НСО по обезпечаване на задгранични публични лица на посещаване у нас, както и на лицата по член 20, алинея 1 от Закона за националната работа за защита “, се споделя още в известието на службата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР