Скъпи дами, обичате ли да получавате и да правите подаръци?

...
Скъпи дами, обичате ли да получавате и да правите подаръци?
Коментари Харесай

Мистерията е разгадана: 7 страхотни неща, които мъжете наистина искат за Коледа

Скъпи дами, обичате ли да получавате и да вършиме дарове? Докато броим дните до Коледа, отвред дебнат изкушения за страхотни неща – в това число, за които няма по какъв начин да пропуснем да ви разкажем.

Когато става въпрос за мъже, нещата като че ли са ясни. Повечето господа имат потребност от малко и тъкмо избрани артикули и движимости. И по-трудно се поддават на моментни изкушения. Това може да прави живота на мъжете по-лесен, само че пък ни затруднява, когато имаме мотив да ги изненадаме с нещо.

 Коледа дарове iStock

Ние от Edna.bg попитахме нашите почитатели в Instagram за кого избират дарове по-трудно – за околните си мъже или за дами. Резултатите бяха безапелационни и цели 89% споделиха, че е по-лесно , в сравнение с за мъж.

Ето за какво взехме решение да помогнем на всяка една от вас, която знае, че мъжът ѝ си има всичко, и сега се чуди с какво да го зарадва за празниците.

Според скорошно проучаване в Съединени американски щати най-вече от представителите на мощния пол са показали като най-удачен подарък за Коледа... парите в брой.

 Коледа дарове iStock

Така те усещат, че имат свободата да решат какво искат и да създадат удобен избор. Ако обаче и на вас ви се коства, че парите в плик не са най-романтичният вариант за подарък, имаме добра вест.

Веднага след парите  най-вече мъже признават, че биха се зарадвали на подаръчна картичка. Този вид подарък е хубав, тематичен и оставя място за избор, само че и демонстрира персоналното отношение на подаряващия.

И преди да се запитате какъв брой магазина би трябвало да обиколите, с цел да потърсите подобен ваучер, бързаме да ви зарадваме с  – моден и удобен подарък, с който можете да угодите и на най-капризния господин.

 Коледа дарове iStock

Вместо да се чудите какво да изберете за обичания си човек, открийте някои нови и истински хрумвания, освен това без да губите време на опашките в магазините, които сега са най-горещата точка във всеки град. От удобството на дома си бързо и несъмнено можете да закупите подаръчна картичка на Grabo.bg, като по този начин ще ви остане време и да се погрижите за себе си и всичко останало в коледния ви лист.

 

 Коледа дарове iStock

Подаръчните картички на Grabo.bg ще оставят на вашия непосредствен мъж избор сред обичани марки за облекла, мебели, домашни използва или пък по-малки бизнеси за аксесоари и сладки изкушения. А в случай че към момента се чувствате изгубени измежду многообразието, дано забележим кои са останалите 5 хрумвания за дарове, които мъжете избират.

Мъжът обича удобството и съчетанието сред жанр и деловитост, по тази причина не е изненада, че третият най-предпочитан подарък са облеклата и обувките. Вероятно знаете какъв размер носи вашата половинка, само че би трябвало да се съгласим, че постоянно не е елементарно да угодим на изненадващия мъжки усет.

Ако заложите на подаръчна картичка, няма да има потребност след това все да се чудите за какво мъжът ви в никакъв случай не облича ризата, която му подарихте предходната Коледа – той ще има опция да избере това, което му харесва най-вече.

 Коледа дарове iStock

На четвърта позиция в класацията за най-мечтани дарове се подреждат едни от обичаните мъжки „ играчки “ – смарт телефони и таблети. Бъдете сигурни, че мъжът ви към този момент има концепция какво още му би трябвало от света на технологиите и няма по какъв начин да не го развълнувате с подобен подарък.

Храната и напитките заемат петото мястото измежду мъжките желания. Вместо да се ангажирате да му сготвите по онази рецепта, с която майка му може би се оправя по-добре, го изненадайте с някое вкусно прелъщение или бутилка от обичания му алкохол.

 Коледа дарове iStock

Шестото място в изследването ни връща в областта на технологиите – мъжете биха се зарадвали на компютър или всевъзможни софтуерни аксесоари. Вероятно обаче самият той схваща по-добре от тези джаджи, в сравнение с вие, по тази причина и тук е изцяло удачно да оставите избора на него, като му подарите специфична картичка.

На последно място мъжете слагат бижутата и часовниците. Добре знаем, че в днешно време доста господа са не по-малко суетни от дамите, по тази причина не се и съмнявайте, че някой моден и функционален часовник би бил идеалният подарък, комбиниращ потребното с красивото.

 Коледа дарове iStock

В последна сметка за всяка жена е същинско наслаждение да обгрижва обичаните си хора. Вероятно обожавате да подбирате и подарявате на половинката много от страхотните неща от нашия лист.

И въпреки всичко може да се окаже много прелестно и практично да оставите избора напълно на него, като му подарите  –  там има разнообразие от магазини за бижута, аксесоари за дома, облекла, пекарни и какво ли още не. А по отношение на останалите решения в фамилията – ние си знаем кой главно ги взима, нали?

 Коледа дарове iStock

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР