Сканира системата в реално време, поддържа облачен анализИнтерфейсът на G

...
Сканира системата в реално време, поддържа облачен анализИнтерфейсът на G
Коментари Харесай

G DATA AntiVirus – ефективна защита срещу киберзаплахите

Сканира системата в действително време, поддържа заоблачен разбор

Интерфейсът на G DATA AntiVirus е удобен, с всички нужни принадлежности на разположение
(екранна фотография: G DATA  CyberDefense)

Софтуерът G Data Antivirus се подрежда измежду най-хубавите решения за отбрана от вируси и други закани. Този артикул обезпечава високи равнища на сигурност, с помощта на два интегрирани енджина за сканиране (евристичен и поведенчески), дружно с заоблачен разбор на подозрителни файлове.

Пакетът на G Data Antivirus включва многостранни способи за разкриване на закани, с цел да защищити данните в компютъра от разваляне и заличаване. Инсталацията на продукта е лесна, само че изисква рестартиране на компютъра откакто завърши  процесът.

Интерфейсът е удобен, всички нужните принадлежности са на разположение, а също така е налична информация за настоящото натоварване на процесора, генерирано от самия антивирус, и като цяло.

С помощта на този програмен продукт елементарно можете да ревизирате компютъра за вируси, шпионски програмен продукт, рекламен програмен продукт, червеи, троянски стратегии, руткитове и всеки различен злонамерена скрипт или фишинг машинация. Степента на разкриване на заканите дава отговор на упованията както на начинаещи, по този начин и на по-опитни консуматори.

Едва ли може да се оспори равнището на сигурност, което G Antivirus предлага – той е измежду най-хубавите. Функцията за сканиране в „ idle ” режим безспорно е преимущество. Тя се задейства незабавно, щом системата влезе в неактивно положение, като по този метод не лишава запаси, нужни по време на работа.

Потребителите на онлайн банкиране ще се възползват от по-защитени сесии, тъй че да могат да се съсредоточат върху активността си, вместо да се занимават непрекъснато с проблеми със отбраната.

Ако търсите антивирусен програмен продукт, с цел да се предпазите от закани както онлайн, по този начин и офлайн, G Data Antivirus несъмнено е сполучлив избор. Той има три несъмнени преимущества: успеваемост в главната си функционалност – застраховане на сигурността, „ осветлява ” използването на систематичните запаси и е елементарен за потребление. Годишният абонамент за 1 устройство коства $29,95.

Даунлоуд: G Data Antivirus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР