Скандално видео обикаля социалните мрежи от няколко дни. Клипчето е

...
Скандално видео обикаля социалните мрежи от няколко дни. Клипчето е
Коментари Харесай

Синът на собственика на KFC лети с 340 км/ч по родна магистрала


Скандално видео обикаля обществените мрежи от няколко дни. Клипчето е снимано от Маджид Лазгин - наследник на притежателя на компанията " Самекс ", оперираща ресторантите  в България. Самият Маджид също взе участие в ръководството на веригата.

Въпреки това хулиганското държание не стопира, без значение от имиджовите вреди за огромната интернационална верига. Каченото в мрежата клипче е една от стотиците му изцепки, научи ПИК.

На видето се вижда по какъв начин господин Лазгин подвига 340км/ч по автомагистрала в България. Такава скорост до в този момент не е документирана по родните пътища. От пътна полиция КАТ към този миг отхвърлят коментар.

При сходен случай в Чехия локален милионер мъчно се размина със пандиза. Освен с рекордни скорости, Лазгин е прочут и с дрифтове по улиците на София. Шофирането на лъскавото му Порше, взето на лизинг от столична автокъща, с превишена скорост в градски условия, е всекидневие за него.

По всичко проличава, че над Лазгин е разпънат чадър от Министерство на вътрешните работи. Най-вероятно поради тлъсти рушвети, които раздава на столичните катаджии.







Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР