Скандално съдийско решение на Станислав Тодоров спаси (макар и временно

...
Скандално съдийско решение на Станислав Тодоров спаси (макар и временно
Коментари Харесай

Съдия помогна на Витоша да не изпадне от Първа лига

Скандално съдийско решение на Станислав Тодоров избави (макар и краткотрайно засега) „ Витоша ” (Бистрица) от отпадане от Първа лига и прати във Втора „ Пирин ”.

В Благоевград „ Пирин ” загуби с 1:2 и с общ резултат 2:2, само че повече вкарани голове на непознат терен „ Витоша ” отива на бараж с втория от Втора лига – „ Локомотив ” (Сф). Това бе едвам втора победа на отбора от Бистрица в шампионата и първа на непознат терен. А за нея съществена „ заслуга ” има основният рефер.

„ Витоша ” поведе с 1:0 посредством Радко Мутафчийски в 60-ата минута, а след 180 секунди пристигна скандалното решение на съдията Тодоров. Тогава Григор Долапчиев осъществя за 2:0, само че той бе в очевидна засада, която бе маркирана от страничния рефер. Затова и футболистите на „ Пирин ” стопираха да играят, единствено че Тодоров не зачете отсъждането на помощника си и призна гола на Долапчиев, който също за малко спря да играе, открил, че е в засада, само че след това бързо се ориентира по знака на съдията играта да продължи..



„ Пирин ” съумя единствено да стигне до 1:2 с гол на Костадин Ничев и по този начин изпадна.

След мача служители на реда (снимка: „ Спортал ”) едвам избавиха съдийската бригада от ядосаните почитатели на благоевградския тим.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР