Скандално разделените Венелин Петков и Николета Маданска очевидно най-сетне са

...
Скандално разделените Венелин Петков и Николета Маданска очевидно най-сетне са
Коментари Харесай

Разделените Венелин Петков и Николета Маданска се разбраха за децата

Скандално разграничените Венелин Петков и Николета Маданска явно най-накрая са постигнали консенсус за развъждането на двете им деца.

Журналистът сподели в обществените мрежи фотоси със синовете си, като даде явен знак, че той също се грижи за тях след раздялата с майка им.

Слуховете, че спортната водеща не разрешавала на някогашния си обичан да прекарва време с малчуганите Йоан и Михаил се оказаха пресилени. Въпреки това някогашната тв двойка продължава да бъде в обтегнати връзки, като неотдавна в медиите излезе вест, че двамата водят дело. То е за делба на родителските права, както и на общ парцел, който обитавали по време на дългогодишната им любовна случка.

Венелин и Николета нямат брак, което в допълнение усложнявало процеса, само че и двамата не били склонни да правят отстъпка и да се спогодят отвън съда, по тази причина се стигнало до неизбежната интервенция на Темида. Докато обаче правосъдните им разпри текат, Маданска се е съгласила да не дели децата от татко им и те имат шанса да прекарват независимо време с него. Наскоро тя се върна на екран като водеща на спортните излъчвания в Би Ти Ви и към този момент ѝ е нужна повече помощ за развъждането на двете момчета.

Допреди месец красивата телевизионерка се грижеше сама за тях и разчиташе на поддръжка само от страна на своите родители, при които се реалокира да живее след разлъката с Петков. Тя се настани в фамилната им къща в село Лозен до София и се бе посветила напълно на майчинството, само че законният му период за нея изминал и трябвало да се върне неотложно на работа, тъй като останала без приходи.

Михаил и Йоан обаче към този момент вървят на ясла и пред спортната журналистка нямало спънки да се върне назад в екипа на Би Ти Ви. " Отново на екран след три години и половина. Мина много време, само че щом камерата светна, всичко се получи толкоз естествено, все едно не сме се разделяли задълго “, написа Маданска за първия си работен ден в спортната редакция на малкия екран. Докато беше с Петков, тя не бе мечтана в нюзрума от предходния началник Антон Хекимян, само че откакто той влезе в политиката, а тя се раздели с Петков, пътят ѝ назад стана надалеч по-безпроблемен. Тя не приказва обществено за персоналния си живот, само че пред приятелки изтъкнала, че повода за разлъката с Петков била тежкият му темперамент. Въпреки че му роди две деца, двамата по този начин и не минаха под венчило. Сега Николета нямала нов мъж в живота си, издават осведомени. 50-годишният Петков пък продължава да е ерген и си изкарва прехраната като учител на дребни деца в частно столично школо, откакто бе уволнен от Би Ти Ви, написа " Ретро ".

Малцина знаят, че преди да се залюби с него, Маданска беше сгодена за футболиста на " Литекс “ Михаил Венков, който в този момент е състезател на третодивизионния " Волов “ в Шумен. През 2009-а двамата още бяха щастливо влюбени и дори участваха в един от епизодите на риалити шоуто " Жените и футболът “ по Ринг тв. Най-неочаквано те се разделиха, а Николета изкара любовна връзка и с баскетболния национал Златин Георгиев, след което се залюби с Венелин. След горчивия си опит с връзките Ники не била подготвена за нова обич. Притеснявала се и в случай че срещне подобаващ мъж, по какъв начин той ще одобри децата ѝ. Тази година тя става на 40 и възможностите ѝ за ново семейство понижават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР