Скандално, или всички знаем, но не говорим за това. Интервюто

...
Скандално, или всички знаем, но не говорим за това. Интервюто
Коментари Харесай

Зара Атанасова - Частен детектив, терапевт, владее тайните на магията

Скандално, или всички знаем, само че не приказваме за това. Интервюто със Зара Атанасова в новия епизод на подкаста Випзона, е отговорът на безконечния въпрос за егото на хората, което диктува актуалните правила за „ сполучлив живот и власт “.

Зара Атанасова е първата жена - частен детектив в България, а нейни клиенти са известни имена от родния шоубизнес. Те ù доверяват тайните си, а тя прави частни следствия благодарение на остарели техники и нови мобилни приложения. Най-търсената услуга е откриване на невярност, а най-шокиращата - правене на магия. Изненада или не, само че неоспорим факт е, че обектите на следствие или магия са богати мъже, а поръчителите - приятелки на съпругите им.

Да овладееш тайните на актуалната магия, скандалната дама разкрива, че е дълъг път, който включва проучване на логика на психиката и ритуали. Най-важната преломна точка е опознаване и превъзмогване на персоналните страхове, а образованието ù включва месеци прекарани в африкански страни и срещи с хора на магията от разнообразни континенти. Преминала е през обучителните стратегии и шокираши ритуали - къпане в кръв и плуване в река със змии. Между логиката и езотеричното, диалогът с нея е като филм за Индиана Джоунс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР