Скандално е това което се разиграва - не може един

...
Скандално е това което се разиграва - не може един
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов за Миротворец: Скандално е това което се разиграва

Скандално е това което се разиграва - не може един уебсайт да си разрешава да пуска на неговата страница хора, които са за очистване. Пряко да демонстрира в своите фотоси убити хора, да произовова за убийства, това е просто немислимо да бъде коментирано в актуалния свят. Това разяснява политикът от Българска социалистическа партия, Борислав Гуцанов в ефира на БТВ.

Посолството отговори по един доста лековат метод, че надали не това е за журналистически следствия, креативна активност. - добави той.

След като това не е формалната позиция на Украйна, за какво уеб сайтът се употребява в правосъдните каузи там? На последващо място, има ужасно доста български лица в този уебсайт - над 70 са вътре. - акцентира Гуцанов.

Правителството реагира, когато нашата парламентарна група направихме изявлението в зала, направихме трибунка и призовахме, събрахме нужните подписи да бъде свикана комисията. - съобщи политикът.

Факт е, че има хора, които са били в този лист и са били премахнати, значи има неща, които не можем с лека ръка да пренебрегнем. - добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР