Скандалният участник от Къртицата Емил Каменов стана баща на дъщеря.

...
Скандалният участник от Къртицата Емил Каменов стана баща на дъщеря.
Коментари Харесай

Емил Каменов стана баща

Скандалният участник от Къртицата Емил Каменов стана татко на щерка. Най-накрая сбъдна фантазията си и изпита какво е възприятието да станеш родител.

Преди години той описа огромната си болежка, а точно, че някогашната му другарка е направила аборт. Дори не се е допитала до него, а работила преждевременно и взела решението сама. Тогава той пребил нея и фамилията й. След тази преживелица болката в него останала и той не спираше да копнее за свое дете и от няколко години се молеше единствено за правоприемник.

От няколко години той върти обич с доста красиво момиче и след голям брой опити тя забременяла. А през вчерашния ден на бял свят се появи и първородната им дъщеричка. За секунди фейсбук профилът му се изпълни с приветствени картички и пожелания от негови другари и родственици.

Освен с присъединяване си в Къртицата, Емо стана известен и около изявите си в още няколко риалити формата, написа БЛИЦ. Прави впечталение с жаргонния си изказ и доброволно държание. От няколко години обаче се покри и медиите нищо не споменяват за него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР